Paintball-baner i midtjylland

Priser
200,- pr. deltager inkl. 100 kugler
Ekstra kugler 1,- pr. stk

OBS: Paintball kræver minimum 8 deltagere på hverdage og min. 10 personer lørdag, søndag og helligdage.

Ring og book tid på +45 40 34 93 34

Nyhed
Paintball-banen er projektøroplyst, så det nu også er muligt
at spille i de mørke eftermiddags- og aftentimer.

Få en uforglemmelig paintballoplevelse.

Aften paintball Paintball aften
paintball 009rasmus paintball 008rasmus
paintball paintball
paintball paintball
paintball paintball
paintball pb_landscape
paintball paintball
paintball paintball
paintball paintball
pb_close

 

Friluftscenter Sprækkebjerg har en af Danmarks bedste paintball-baner. Banen er placeret i og omkring en nedlagt grusgrav på 15.000 kvm. og byder på både naturlige og kunstige skjul.

Paintball nær silkeborg

Mangler du et godt arrangement eller aktivitet til …

" En polterabend?

" En ryste-sammen-tur med kollegaerne?

" En sjov og actionmættet fødselsdag?

pb_landscape

Så kan det være paintball er noget for jer. Friluftscenter Sprækkebjerg tilbyder paintball centralt i Jylland. Det er en ideel beliggenhed med ca. 30 minutters kørsel, hvis I kommer fra Aarhus, Horsens, Herning, Silkeborg, Randers og Viborg.

I Friluftscenter Sprækkebjerg vil vi gerne hjælpe jer med at arrangere den ultimative oplevelse. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe jer med at arrangere en sjov aktivitet for den kommende brudgom eller en anden, der skal overraskes med et arrangement med paintball. Hos Friluftscenter Sprækkebjerg har vi en af Danmarks bedste baner. Den er placeret i naturskønne omgivelser i og omkring en nedlagt grusgrav på 15.000 m2. Den unikke bane byder på både naturlige og kunstige eller opstillede skjul og gemmesteder.

Når du arrangerer paintball hos os, stiller vi luftdrevne geværer og camouflagedragter til rådighed. På banen skal deltagerne altid bære ansigtsmasker og camouflagedragter. Du kan altid regne med, at dragterne er nyvaskede, og at vores geværer er blevet efterset og renset. Hvis et gevær alligevel skulle svigte, er der en instruktør på stedet, som står klar med et nyt til jer. Vi gør vores ypperste for at give god service - og gøre jeres dag til en succes.

Paintball Århus

Den ultimative bane finder du ved Hammel, bare 30 min. kørsel fra Århus og i cirka samme afstand fra byerne Herning, Horsens, Randers, Silkeborg og Skive. Få en på opleveren og adrenalin i blodet hos Friluftscenter Sprækkebjerg. I kan kaste jer ud i paintball på en af Danmarks bedste baner, der byder på både kunstige og naturlige skjul. Hvis I får problemer med udstyret undervejs i spillet, så sørger vi for, at der er en instruktør til stede, som hjælper jer.

Paintball Randers

Leder du efter et godt sted at spille paintball i nærheden af Randers? Så har vi hos Friluftscentret Sprækkebjerg nogle af Danmarks bedste baner til formålet.

Vores baner finder du i den lille by Voldby, der ligger omtrent 30 km syd for Randers. Det er super nemt at finde, hvis du kommer fra Randers. Du skal blot følge Hammelvej i sydgående retning, indtil du kan dreje fra med Viborgvej. Den skal du så følge, til du når Sjellevej og kan dreje fra her. Herefter finder du Farrevej på din højre hånd, og så kan du finde os i nummer 20. Vi håber på at se dig/jer til en omgang sjov og adrenalinfremkaldende paintball.

Paintball Viborg

Vores bane i Hammel ligger blot 30 min. kørsel fra Viborg. På vores baner oplever du, hvordan adrenalinen pumper rundt i kroppen, når du dyster med venner og kollegaer. Få en uforglemmelig oplevelse. Vi ligger ideelt placeret i det midtjyske, hvis I kommer fra Århus, Hammel, Horsens, Herning, Silkeborg, Randers, Viborg og Skive.

Vi sidder klar ved telefonen til at planlægge dit arrangement. Kontakt os på 40 34 93 34 for at høre mere om dine muligheder for at komme ud og prøve vores paintballanlæg.