Klatrevæg nær Viborg

Klatrevægen finder du bare 30 min. kørsel fra Viborg i nærheden af Hammel. Faktisk ligger væggen ideelt placeret, uanset hvor du kommer fra i det østjyske. Du kan altid kontakt Friluftscenter Sprækkebjerg på 40 34 93 34 og få mere information omkring vores klatrevæg. Alle er velkomne og sikkerheden er helt i top.

Vores klatrevæg - Viborg

Vores udendørs klatrevæg er udstyret med 735 greb og med mange forskellige klatreruter af diverse sværhedsgrader. Du vil både som nybegynderen og den øvede klatre kunne blive udfordret på dine evner, ligeledes er der så mange forskellige ruter, at det aldrig bliver kedeligt at klatre på vores klatrevæg.

 

Klatring på vores klatrevæg

Der står altid en instruktør på jorden når du klatrer på vores klatrevægen for at sikre alle klatrer. Instruktøren står altid klar med en rebbremse, hvis dine kræfter skulle slippe op. Så kan han/hun hejse dig trygt ned på den faste jord. Derefter kan du lige få en nødvendig pause og så er du klar til at prøve igen. Er du en øvet klatre og ønsker mere udfordring, er der mulighed for at klatre på udhæng eller på hovedet i 6 meters højde. Vi har den perfekte klatrevæg til dig, om du kommer fra Århus, Randers, Skive, Silkeborg, Herning, Viborg, Horsens eller Hammel. Kontakt os på 40 34 93 34, for mere information om vores klatrevæg.