prev11 prev12

Rapelling nær Århus

Vi tilbyder rapelling kun 30 min. kørsel fra Århus, lige uden for Hammel. Vi ligger ideelt placeret lige meget om du kommer fra Århus, Hammel, Herning, Horsens, Randers, Silkeborg eller Skive. Få en på opleveren og adrenalin i blodet med rapelling i Friluftscenter Sprækkebjerg.

Kontakt os på 40 34 93 34, og hør mere om mulighederne i forbindelse med rapelling.

Rapelling i Friluftscenter Sprækkebjerg

Vi giver mulighed for forskellige former for rapelling:

  • Almindelig rapelling
  • Australsk rapelling
  • Australsk rapelling gennem rør

De fleste kender den almindelige form for rapelling, hvor du firer dig ned til jorden med ryggen vendt mod jorden. Den australske form for rapelling foregår med fronten vendt mod jorden. Det er en mere showpræget form for rapelling, idet du kigger direkte mod jorden. Den sidste form er australsk rapelling gennem rør, hvor de første 8 meter er gennem et cementrør og de sidste 8 i fri luft – naturligvis med hovedet først.

Arrangementer med rapelling

Rapelling er en super aktivitet i forbindelse med en polterabend eller en teambuilding. I Friluftscenter Sprækkebjerg vil vi gerne hjælpe jer med at arrangere en event eller teambuilding, hvor rapelling indgår og sidder klar ved telefonen for at høre om jeres tanker og ønsker.

Kontakt os på 40 34 93 34 angående rapelling, vi ligger centralt placeret i det midtjyske, hvis I kommer fra Århus, Hammel, Horsens, Herning, Silkeborg, Randers eller Skive.