prev5 prev4

Klatring nær Århus

Vi tilbyder mulighed for klatring bare 30 min. kørsel fra Århus, lige uden for Hammel. Du har faktisk kort vej til denne enestående mulighed for udendørs klatring fra både Århus, Hammel, Herning, Horsens, Randers, Silkeborg og Skive.

Kontakt os på 40 34 93 34, og hør om mulighederne for klatring i Friluftscenter Sprækkebjerg.

Klatring på Muren

Vi kalder vores væg for Muren og på den er der hele 735 greb samt klatreruter, der giver mulighed for klatring i forskellig sværhedsgrad. Der er udfordringer både til nybegynderen og den øvede, og så mange forskellige ruter, at klatring på Muren aldrig bliver kedeligt.

Hvordan foregår klatring hos os?

Ved klatring i Friluftscenter Sprækkebjerg er du altid sikret af en instruktør, der står på jorden. Det er især en fordel for dig, der er nybegynder. Hvis kræfterne slipper op, står instruktøren nemlig klar med en rebbremse og kan stille og roligt fire dig ned på jorden. Du kan få en lille pause og så klatre af sted igen.

Er du vant til klatring på væg og vil du have lidt flere udfordringer, så er der også mulighed for klatring på udhæng eller under et loft i 6 meters højde. Vi har de bedste betingelser for klatring til dig, der kommer fra Århus, Silkeborg, Skive, Randers, Hammel, Herning og Horsens!

Kontakt os på 40 34 93 34, og hør mere om mulighederne for klatring.