prev4 prev5

Klatrevæg nær Århus

Vores klatrevæg finder du cirka 30 min. kørsel fra Århus, lige uden for Hammel. Faktisk ligger vores klatrevæg ideelt placeret, lige meget om du kommer fra Århus, Herning, Horsens, Randers, Silkeborg eller Skive.

Kontakt os på 40 34 93 34 og hør, hvordan du kan komme til at klatre på vores klatrevæg.

Vores klatrevæg - Tæt ved Aarhus

Vores klatrevæg tæt ved Århus er en udendørs klatrevæg udstyret med 735 greb og med klatreruter af forskellig sværhedsgrad. Der er altså udfordringer til både nybegynderen og den øvede, og så mange forskellige ruter, at det aldrig bliver kedeligt at klatre på vores klatrevæg.

Klatring på vores klatrevæg

Når du klatrer på vores klatrevæg, er du altid sikret af en instruktør på jorden. Dette er især en fordel for dig, der er nybegynder. Hvis kræfterne skulle slippe op, står instruktøren klar med en rebbremse og kan fire dig stille og roligt ned på jorden. Du kan få en tiltrængt pause og så prøve igen.

Er du vant til at klatre på klatrevæg og vil du have lidt flere udfordringer, så er der også mulighed for at klatre på udhæng eller under et loft i 6 meters højde. Vi har den ultimative klatrevæg til dig, der kommer fra Århus, Skive, Randers, Silkeborg, Herning, Horsens og Hammel.

Kontakt os på 40 34 93 34, så fortæller vi gerne mere om de forskellige måder, du kan klatre på vores klatrevæg.