Teambulding nær Aarhus

Teambuilding vil altid være en oplagt mulighed for din virksomhed, hvis du har en følelse af, at I trænger til en ordentlig rystesammentur. Teambuilding er et yderst effektivt værktøj, når dine medarbejdere har brug for nye kompetencer til at blive bedre til at klare hverdagens udfordringer.

Du får mulighed for at styrke sammenholdet og holdånden i virksomheden, hvor vi hos Friluftscenter Sprækkebjerg har de helt rigtige omgivelser til, hvad vi kalder en perfekt begivenhedsrig dag for din virksomhed.

 

Hvorfor teambuilding til din virksomhed?

  • Teambuilding styrker fællesskabet i virksomhed
  • Teambuilding øger medarbejdernes engagement
  • Teambuilding forstærker holdånden i virksomheden
  • Teambuilding styrker den enkelte medarbejders kompetencer

 

prev1 prev2
prev3 prev4
prev5 prev6
prev7 prev8
prev9 prev10
prev11 prev12
prev13 prev14
prev15 prev16
prev17 prev18
prev21 prev22
prev20 prev19
prev24 prev25

Vi sammensætter teambuilding-aktiviteterne efter behov

Hos Friluftscenter Sprækkebjerg tilbyder vi en lang række forskellige spændende aktiviteter, som selvfølgelig kan sammensættes, så de appellerer til både mænd og kvinder samt passer jeres behov og ønsker bedst muligt.

Din virksomhed får blandt andet mulighed for at prøve vores attraktive forhindringsbane, som er en af de bedste i hele Jylland. Her kan man eventuelt dele virksomheden op i hold og se, hvem der i samar-bejde formår at komme først over målstregen. Derudover får virksomheden her mulighed for i samar-bejde at bygge en tømmerflåde, som selvfølgelig skal kunne holde til en sejlads og ikke mindst vores høje klatrevæg, der udfordrer selv de modigste medarbejdere.

Hvorfor er teambuilding godt for din virksomhed?

Teambuilding er et godt valg at tage, hvis man som leder af en virksomhed ønsker et større eller for-bedret fællesskab blandt medarbejderne. Teambuilding er både med til i høj grad at styrke fællesska-bet, men også i højere grad at øge medarbejdernes engagement og motivation til dagligdagens arbejde. Teambuilding er også med til at forstærke holdånden i virksomheden, man lærer som medarbejder at hjælpe sine kollegaer, hvor der er brug for det og arbejde sammen og ikke mod hinanden. Den enkelte medarbejder vil også have mulighed for at styrke sine kompetencer samtidig med, at man helt sikkert også vil kunne lære en masse nyt om sig selv og sine kollegaer.

Du har mulighed for at spise i det fri

Friluftcenter Sprækkebjerg er så heldige at kunne tilbyde dig og din virksomhed at spise din frokost i den flotte natur. Hvis I som ledere vælger denne løsning, har vi erfareret, at der skabes en form for frirum blandt kollegaerne, hvor tingene ikke behøver være formelle, men at der er mulighed for at snakke om lige, hvad der ønskes. Som udgangspunkt starter samtalen oftest ved, hvad I har været i gennem i løbet af dagen, hvad I har lært, og hvad I kan tage med jer videre, men det vil også være muligt at drøfte emner, som er mindre arbejdsrelateret. Hos Friluftscenter Sprækkebjerg garanterer vi, at I med valget af spisning får en superhyggelig afslutning på en dag i fællesskabets tegn.

Kontakt os og hør mulighederne

Friluftscenter Sprækkebjergs aktivitetsområde ligger placeret meget centralt mellem Silkeborg, Aarhus og Randers. Det er en meget praktisk placering lige midt i det midtjyske. Vi mener, at vores smukke aktivitetsområde er at foretrække for mange virksomheder, da tiden, man ellers ville bruge på trans-port, er overkommelig for alle. Vi fokuserer ligeledes på at give virksomheder mulighed for både at vælge halv- og heldagsarrangementer, hvilket er muligt med en overkommelig transporttid.

Hvis du og din virksomhed har brug for hjælp til at styrke fællesskabet og har lyst til at gøre det med en begivenhedsrig eftermiddag, er du velkommen til at kontakte os og få nærmere information om, hvordan og hvorledes vi kan sammensætte den helt perfekte teambuilding-dag for dig og din virk-somhed.

Ring og hør mere om teambuilding nær Aarhus på +45 40 34 93 34