Firmaudflugt

Hvis du og din virksomhed står overfor en firmaudflugt, så kan vi varmt anbefale en tur til Friluftscenter Sprækkebjerg. Friluftcenter Sprækkebjerg afholder forskellige firmaarrangementer, hvor dine medarbejdere får rig mulighed for at komme tættere på hinanden. Et firmaevent hos os kan være med til at højne fællesskabet og give en sjov dag, som man sent vil glemme. Friluftscenteret i Sprækkebjerg er ofte besøgt af andre firmaer, som også kommer igen.

firmaarrangement nær Aarhus?

Hos Friluftscenteret tilbyder vi en lang række spændende aktiviteter til din firmaudflugt, som du vil have mulighed for at tilpasse til alle dine medarbejdere. For os er det nemlig vigtigt, at vi sørger for, at alle kan deltage og får en sjov dag. Så om dine medarbejdere er til vores vilde aktiviteter, som for eksempel en tur på paintball-banen, hvor kollegaerne står for skud, eller vores mere personlige udfordrende klatrevæg, som udfordrer selv den sejeste kollega, så er der noget for alle. Det er også muligt at prøve kræfter med rappelling, skydning eller vores populære forhindringsbane, der egner sig perfekt til alle firmaevents – vores forhindringsbane er i øvrigt en af de bedste i hele Jylland.

Ring og book tid på +45 40 34 93 34

 
prev5 prev6
prev7 prev8
prev9 prev10
prev11 prev14
prev15 prev16
prev17 prev18
prev19 prev20
prev23 prev24

 

 

 

 

En firmaudflugt for de større virksomheder

Er I mange afsted, vil det også være muligt at gøre et forsøg med den meget anbefalelsesværdige fodboldgolfturnering. Den vil være ideel til en firmaudflugt, hvor I har mulighed for i virksomheden at inddele jer på tværs af teams. Fodboldgolfturneringer har vi især erfaringer med fungerer godt, når firmaevents benyttes for at ryste nye teams bedre sammen. Når man spiller holdspil med folk, man endnu ikke kender så godt, er der rig mulighed for at styrke både samarbejde og fællesskab, hvor de ansatte vil kunne tage energien med tilbage på arbejdspladsen og implementere det i hverdagen.

Vores faciliteter giver din firmaudflugt flere fordele

Vi er så heldige, at vi hos Friluftcenter Sprækkebjerg med vores fine faciliteter har mulighed for at arrangere spisning i det fri. Hvordan bliver det mere fællesskabsorienteret end at byde hele virksom-heden på en picnic efter endt leg? Her får I som virksomhed igen mulighed for at styrke fællesskabet blandt medarbejderne, hvor man kan få grint både med og af hinanden. En firmaudflugt i det fri er med til at skabe en positiv energi blandt alle medarbejdere. Når man som ledelse vælger at holde et firmaarrangement, som er mindre formelt og frit, som det absolut vil blive hos Friluftscenter Sprækkebjerg, erfarer vi, at medarbejderne er meget tilfredse med muligheden for at kunne dele samtaler med hinanden, som ikke nødvendigvis er baseret på arbejdssnakken fra dagligdagen.

Firmaarrangement nær Aarhus?

Vores flotte og attraktive aktivitetsområde ligger meget praktisk placeret lige i smørhullet mellem Aarhus, Silkeborg og Randers. Med den centrale placering i det midtjyske som vi har, mener vi, at en firmaudflugt hos os vil passe perfekt både som halvdags-arrangementer såvel som heldagsevents, da tiden I skal bruge på kørsel vil være overkommelig for de fleste medarbejdere.

Hvis dig og din virksomhed har lyst til at afholde en begivenhedsrig eftermiddag, som i den grad er med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen og give fornyet energi til alle medarbejderne, så kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en spændende og udfordrende firmadag for jer.