pb_landscape pb_close

Paintball Århus

Den ultimative bane til paintball finder du ved Hammel, bare 30 min. kørsel fra Århus og i cirka samme afstand fra byerne Herning, Horsens, Randers, Silkeborg og Skive. Få en på opleveren og adrenalin i blodet med paintball i Friluftscenter Sprækkebjerg.

Kontakt os på 40 34 93 34, og hør mere om mulighederne for paintball.

Danmarks bedste bane til paintball nær Aarhus

Vi har en af Danmarks bedste baner til paintball. Vores bane er placeret i og omkring en nedlagt grusgrav på 15.000 m2. I kan her kaste jer ud i paintball på en bane med både naturlige og kunstige skjul. Får I undervejs i paintball problemer med udstyret, så er der altid en instruktør med, der står klar med et nyt gevær.

Arrangementer med paintball

Paintball er en aktivitet, der er omgivet af mandehørm og det er ofte noget der arrangeres i forbindelse med en polterabend. I Friluftscenter Sprækkebjerg vil vi gerne hjælpe jer med at arrangere den ultimative oplevelse og sidder klar ved telefonen til at hjælpe jer med at arrangere paintball for den kommende brudgom eller en anden, der skal overraskes med et arrangement med paintball.

Kontakt os om paintball på 40 34 93 34, vi ligger ideelt placeret i det midtjyske, hvis I kommer fra Århus, Hammel, Horsens, Herning, Silkeborg, Randers og Skive.