Firmaudflugt

Står du og din virksomhed overfor en firmaudflugt, men ved I ikke hvor den skal afholdes, eller hvad I har lyst til at foretage jer? Så vil vi meget gerne anbefale jer at komme en tur forbi Friluftscenter Sprækkebjerg, som mange firmaer før jer.

Til jeres firmaudflugt hos Friluftscenteret tilbyder vi en lang række spændende aktiviteter som kan tilpasses til alle dine medarbejdere. Om de er til vores vilde aktiviteter, som at skyde på sine kollegaer i et spil paintball, eller vores personlig udfordrende klatrevæg som vil udfordre selv den sejeste kollega. Dig og kollegaerne kan også prøve kræfter med rappelling, skydning eller vores forhindringsbane som er perfekte til alle størrelser af firmaarrangementer. Vores forhindringsbane er blandt de bedste forhold i hele Jylland. Er I mange afsted kan vi også anbefale en fodboldgolf turnering der er perfekt til virksomheder, hvor I inddeler jeg på tværs af afdelinger eller i jeres eksisterende team. Dette er især godt, ved sammenlægning af nye teams, hvor der er behov for at ryste medarbejderne ordentligt sammen.

Vores faciliteter tillader også spisning i langtelte eller i det fri – så kontakt os I dag for at høre om mulighederne for jeres næste firmaarrangement.

firmaarrangement nær Aarhus?

Vores aktivitetsområde ligger praktisk placeret lige i smørhullet mellem Århus, Silkeborg og Randers. Med en central placering i det midtjyske vil en firmaudflugt hos os passer perfekt til halvdags-arrangementer såvel som heldagsevents da tiden I skal bruge på kørsel vil være overkommelig for de fleste medarbejdere.

Så hvis dig og din virksomhed har lyst til at afholde en begivenhedsrig eftermiddag, som styrker sammenholdet på arbejdspladsen og giver fornyet energi mellem medarbejderne, så kontakt os og hør mere om hvordan vi kan sammensætte en spændende firmadag for jer.

Ring og book tid på +45 40 34 93 34

 

prev1 prev2
prev3 prev4
prev5 prev6
prev7 prev8
prev9 prev10
prev11 prev14
prev15 prev16
prev17 prev18
prev19 prev20
prev23 prev24